Olèrdola
+607 55 62 62
penedescompeticio@yahoo.es

LA PUJADA 2020 – Memorial Lluís Costa

Escuderia Penedès Competició

Aquest any tant complicat per a tothom, Escuderia Penedès i + Gas Factory hem decidit ajuntar forçes i organitzar de forma conjunta un cap de setmana de curses.

LA PUJADA 2020 es celebrarà els dies 28-29 de Novembre de 2020, amb 4 pujades per dia (2 d’entrenament i 2 de cursa)

La cursa tindrà lloc a la carretera BV-1202, la coneguda »Pujada a Ullastrell», amb alguna modificació del traçat que podreu trobar al Reglament.

Cada pilot podrà escollir si correr només dissabte, només diumenge, o els dos dies (amb un preu especial)! Un cap de setmana a mida per tots i sobretot respectant al màxim tots els protocols anti-covid.

Si us voleu inscriure, podeu descarregar aquest arxiu en PDF, omplir-lo, guardar-lo (sobretot) i enviar al correu: penedescompetició@yahoo.es o bé imprimir el document, omplir-lo a mà i escanejar o fer una foto (que es vegi bé) i enviar-ho també al mateix correu: penedescompeticio@yahoo.es

Esperem que us agradi! Us anirem penjant més informació quan es vagi acostant la data:

Aquí podeu trobar la pre-llista d’inscrits que anem actualitzant manualment : https://docs.google.com/spreadsheets/d/1dqe2a5z-o0aAmheLau2AWRbS_GgtaS5vbNHeAuLcxjY/edit?usp=sharing

INSCRIPCIÓ

AVÍS: No s’acceptarà cap inscripció sense el seu pagament corresponent

AVÍS A TOTS ELS PILOTS: Les inscripcions han d’estar omplertes amb TOTES les dades, que per això ho demanem. Tota inscripció rebuda que no les tingui, serà retornada (i ja ho hem fet) per què l’ompliu correctament. Gràcies

TOTS els pilots heu d’omplir també aquesta fitxa del vostre equipament, ja que actualment a les verificacions no es pot tocar cap equipament.

Un cop omplert s’ha d’enviar al mateix correu (penedescompeticio@yahoo.es)

Recomanem enviar-ho tot junt, inscripció i full de la roba, per a que no hi hagin pèrdues de papers.

Gràcies

Recordem al públic, que decretades les mesures de confinament de cap de setmana, no hi podrà haver altre gent a la carretera o assistència que no siguin part d’algun equip (màxim 4 per pilot) o del mateix poble, no es algo que hem decidit nosaltres.

Us deixem el protocol COVID: